Så er jeg dér igen. Solen skinner og det vælter op af jorden med både krudt og ukrudt, jeg vil UD! I haven og rode i jorden, men foråret er min absolutte travleste tid, så jeg knokler på højtryk i værkstedet, men i går i skumringen beskar jeg roserne akkompagneret af en solsort, det var dejligt.

Jeg  hænger mig ikke i undersøgelser og jeg er ikke særlig god til at huske statistiske fakta, men jeg har hørt om et forskningsprojekt, der viser at duften af jord frigiver nogle stoffer i hjernen, som er er den naturlige pendant til et af de stoffer der anvendes i ”lykkepiller” det er da fantastisk.

Så der ER mere end en god grund til at gå i haven.

Det kribler i fingrene!
Jeg bliver så foretagsom af al det lys og varme. Jeg får lyst til at ordne og arrangere, gøre haven smuk og indbydende. Jeg har købt lidt nye planter som skal i jorden og jeg har planer om lidt omrokeringer af nogle belægninger.
Jeg er stensikkert ikke den eneste passionerede haveejer, der har det sådan.

Har du lyst til at slippe kreativiteten løs og give havens gulve en overhaling der virkelig kan ses, har jeg her et supergodt tilbud til dig.

  • Trænger din terrasse til en ny forårskjole?
  • Går du og overvejer at gi´din indkørsel en make-over?
  • Vil lidt asessories i gulvet klæde dit orangeri?

Så har du nu muligheden for at gøre en rigtig god handel.

I maj måned er den 5. sten gratis
Eksempelvis:
5 chaussetsten  pris: 1780,- du sparer: 445,-

5 udsmykningssten i herregårdsformat  pris: 3380,- du sparer: 845,-

Bestil dine udsmykningssten her.  Skriv: ”Kom maj du søde milde” i beskedfeltet så fratrækker jeg rabatten.

Indtil udgangen af måneden kan du vælge og vrage i min shop og bestille dine ynglingssten. Jeg har en del sten med andre motiver på hylderne, bl.a. med blomster, vil du se dem, sender jeg gerne nogle billeder af dem. Har du mulighed for at besøge min butik i Lundumskov, er du altid velkommen efter aftale.

Vælger du sten i forskellige formater, er det den mindste, der er gratis.

Porto er PostDanmarks takster.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *