Tv i aften og Havefestival i den kommende weekend.

Havefestival

Haveselskabet har igen i år arrangeret Havefestival, hvor det er muligt at besøge over 300 forskellige haver landet over. Haverne er lige så forskellige som deres mennesker. Læs mere om havefestivallen her

Havefestival 2011

– Min er intens, frodig og farvemættet. Nu hvor jeg er kommet mig over at mange af mine pæoner er gået i opløsning af al den regn, vi har fået den sidste uges tid, ser jeg, at der heldigvis er mange ”regnfaste” blomster imellem.

En regnfast peon i min have

Søren Ryge

Jeg vil bruge de næste par dage på at gøre haven fin og præsenterbar.
Dog skal jeg se fjernsyn i aften.
– En halv time fra 20.30 til 21.00 på DR1, Søren Ryge Direkte.

5 minutters smil og glæde

Som du måske husker, lavede jeg et solur til ham for nogle år siden. Det har han splittet ad og brugt til noget HELT andet. Kik med – og, som Søren  skrev til mig, nyd 5 min. smil og glæde!

Nå, men tilbage til Havefestivallen.

Lørdag d. 23/6 og søndag d. 24/6 kl. 11-16 holder jeg både have og butik åben.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en hyggestund med havesnak. Jeg servere lækker kage og gourmetkaffe af mine porcelænskrus.

Butikken bugner af udsmykningssten og andet godt.
Forelsker du dig i nogle af mine blomster, har jeg et lille udvalg af mine favoritter til salg.

Violstjerner i min have

Besøg mit værksted

Har du ikke mulighed for at besøge mig i weekenden er du som altid velkommen til at besøge mig på værkstedet, bare du ringer først, så du ikke kører forgæves.

 

Ring mig op på 50919593 eller send en mail mail@byhellenoerby.com, så er du sikker på at træffe mig.

Du kan også kikke forbi shoppen i cyperspace, hvor du finder hele mit sortiment med udsmykningssten, gaveideer til have og hjem samt gavekort.

Venlig hilsen

Helle Nørby

Recommended Posts

2 Comments

  1. Tak Helle – for invitationen til at se din smukke have – og keramik. Der er også dømt havedag her i Hesselhus – der står nemlig klippe-hæk-dag i kalenderen men jeg vil prøve at komme forbi – sådan lige ved kaffetid. Jeg glæder mig til lidt hygge og samvær hos dig. Sommerhilsner fra Lise

    • Hej Lise, du/I er mere end velkomne! For selvfølgelig skal der en kaffepause til, og bliver det hos mig, garanterer jeg for den bedste kaffe Lundumskov kan byde på -frisklavet til dig:)
      God arbejdslyst med hækken -og husk at passe på alle småfuglene der måske har bygget rede i hækken! på gensyn og kærlig hilsen Helle


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *