Jeg har længe gået og spekuleret på om jeg skulle begynde at blogge. Jeg har sådan lyst til at komme i dialog med dig, der også elsker haven og livet i den – både væksternes og vores liv.

Jeg elsker at skrive om og be-skrive det, der optager mig. I haven og på værkstedet og hvordan det hele hænger sammen.

Inspiration og dialog

Mange af mine kunder vil gerne vide lidt mere om hvordan jeg arbejder, hvordan deres sten bliver til, hvad der inspirere mig, hvordan stenene kan indpasse i deres have osv.

Jeg tænker at rammerne i en blog er et rigtig godt forum for den dialog. Her kan du f.eks. skrive og spørge om råd eller fortælle om dine haveoplevelser eller hvordan du har valgt at anvende mine udsmykningssten.

Jeg er også meget optaget af hvordan det står til i haven. Jeg elsker mig have højere end mit hus og vil hellere luge end gøre rent. På bloggen vil jeg skrive indlæg om både min have og mit arbejde på værkstedet.

Her har jeg også mulighed for at lægge nogle af alle de billeder af hvordan I har anvendt udsmykningsstenene. Det er en kilde til inspiration for mig – og måske også for dig…

Gæsteblogger hos Staudefeen

Pudsigt nok er min blog kommet til verden i samme uge som Marlene fra Staudefeen har inviteret mig til at være gæsteblogger på Staudefeens blog – se bare her.

Staudefeen er en af mine ynglingsplanteskoler. Jeg tror de fleste haveentusiaster kender Staudefeen, men hvis ikke, er den et besøg værd, åben 24/7 her: Masser af spændende stauder, hurtig levering super service og naturligvis sunde planter!

Min blog

Min blog kommer du ind på lige her.

Jeg håber du har lyst til at komme på besøg på min blog – du er altid velkommen, dog kan jeg ikke byde på kaffe. (selv en blog har sine begrænsninger)

Du er som altid velkommen til at besøge mig på værkstedet, bare du ringer først, så du ikke kører forgæves. Og jeg byder gerne på kaffe i min have.

Har du spørgsmål om mine udsmykningssten eller kan du ikke leve uden én så send mig en mail mail@byhellenoerby.com. ring mig op på 50919593 eller brug bestillingsformularen her.

Du kan også kikke forbi shoppen i cyperspace, hvor du let og sikkert kan købe udsmykningssten.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *