Handelsbetingelser

Priser
Alle priser er incl. moms. Ret til prisændringer forbeholdes. Er en vare mod forventning udsolgt, foreslår jeg et alternativ du kan vælge i stedet.

Betaling
Du kan betale med bankoverførsel og mobil pay. Ønsker du selv at afhente din bestilling på mit værksted/butik er du velkommen efter aftale. Her kan du naturligvis også betal kontant.

Mobil pay: 40284
Bankoplysninger: Arbejdernes Landsbank Reg. 5376 Kontonr. 000 024 2186
IBAN kontonummer: DK3753760000242186
SWIFT-adresse/BIC: ALBADKKK

Bankgebyr ved betaling fra andre lande end Danmark DKK 50,00

Betingelser & Vilkår

Leveringsbetingelser
Jeg sender dine varer hurtigst muligt efter din bestilling, normalt inden for 2-4 hverdage efter bestillingsdato. Alle forsendelser sendes med enten PostNord eller GLS, efter eget valg. Med GLS kan du få sendt op til 20kg og med PostNord op til 30kg. Vejer din bestilling mere, sendes den med fragtmand. Dette vil jeg oplyse dig om i ordrebekræftelsen. Forsendelsesomkostningerne fremgår automatisk, når der lægges varer i indkøbskurven. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord/GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den oplyste leveringstid.

Afhentning
Hvis du ønsker selv at afhente dine varer på min værkstedadresse Rådvedvej 88, 8700 Horsens, kan dette ske efter forudgående aftale om det konkrete tidspunkt.
Kontakt mig på mail@byhellenoerby.com, eller sms/ ring på 50919593

Fortrydelsesret
Der er 30 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.
Jeg bytter gerne varer inden for 30 dage efter du har modtaget varen, men giver ikke pengene retur. Du kan naturligvis også få et tilgodebevis. Returporto og evt. porto for fremsendelse af ny vare afholdes af dig.

Betingelserne for at fortryde et køb er
1) Fortrydelsesfristen er 30 dage og starter den dag du modtager varen. Du skal meddele mig, at du ønsker at returnere din vare inden for fortrydelsesfristen.

2) Varen skal straks returneres (senest 30 dage efter du har meddelt os at du ønsker at returnere varen). Du bærer selv risikoen for varen fra varens levering.

3) For at jeg kan refundere det fulde købsbeløb skal følgende betingelser være opfyldt: Varen skal returneres i original emballage (ved originalemballage forstås æske eller anden emballage, specielt beregnet til varen) og være i samme stand, som ved modtagelsen.

4) Du hæfter selv for den forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

5) Du skal selv betale for porto til returnering af varen.
Husk altid at vælge postpakker med omdeling når pakken sendes retur med Post Danmark.

6) Varen returneres til By Helle Nørby, Rådvedvej 88, 8700 Horsens

Reklamation
Du har 2 års reklamationsret. Hvis du reklamerer mere end 6 måneder efter dit køb, er det dog dig, der skal påvise at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl.
Du skal huske at du har handlet håndlavet botanisk brugskunst. Alt er fremstillet individuelt i hånden. Derfor vil der være små variationer og “fingeraftryk”. Dette er en del af charmen og det, der kendetegner kunsthåndværk. Dette betegnes ikke som en produktionsfejl. Hvis du vil se lige præcis det produkt jeg vil sende til dig, sender jeg dig gerne et foto inden jeg afsender din bestilling. I så fald kan du skrive i kommentarfeltet at du gerne vil se foto af varen inden afsendelse, jeg sender helst en mms til din mobiltelefon. Alternativt som en vedhæftet fil til din mail. Dette kan medføre forsinkelse i afsendelsen.

Varer, der er skadet under forsendelsen
Tjek altid alle dine varer ved modtagelsen. Hvis en vare er behæftet med synlige fejl og mangler eller er blevet skadet under forsendelsen, skal du hurtigst muligt eller senest i løbet af næstfølgende hverdag, kontakte mig og sende et foto af den pågældende vare, så bytter jeg uden fragtomkostninger for dig. Vær opmærksom på, at retten til at reklamere over synlige fejl/mangler eller skader på en vare, bortfalder, hvis ovennævnte reklamationsfrist ikke overholdes.

Returnering af julegaver
Julegaver, der er købt i december, kan byttes t.o.m. d. 7. januar.
Returvarer skal sendes som pakker, så de er forsikret. Vælger du at sende som brev, bærer du selv risikoen, hvis det bliver væk i posten.

Varereturnering
Ved fortrydelse, fejl, mangler, begejstring eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: By Helle Nørby, Rådvedvej 88, 8700 Horsens mail@byhellenoerby.com tlf 50919593

Garanti
Mine udsmykningssten er testet af Teknologisk Institut og overholder alle krav til udendørs belægningssten mht. Både frostsikkerhed, brudstyrke og ridsefasthed. Test af udsmykningssten. Stenene tåler alm. færdsel, forudsat at underlaget er opbygget korrekt. For færdsel på udsmykningsstenen med tunge motorkøretøjer garanteres ikke.

Klagemulighed
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos mig kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk