I den kommende weekend forlader jeg min egen have og tager til Fyn, hvor jeg er med til at arrangere Havedag i Birgitte Hasholt’ have.

Søndag den 9. september 2012 kl. 10–17

– Vi gentager succes’en fra sidste år og holder den intime og hyggelige havedag hos forfatter og haveskribent, Birgitte Hasholt, der også er kendt fra TV2’s regional TVFyn.

Udover os 5 kvinder, der arrangerer dagen Helle Rask (lækkert haveudstyr), Janne Fuglsang (havearkitekt), Birgitte Hasholt (havebog, blomsterløg m.m.), Marlene Muxoll (stauder og buske) og mig selv (belægningssten, keramikskåle- og kopper, plantepinde o.m.a.), vil der være andre udstillere med salg af havebøger, pil, buketter, plantestativer, fuglebade m.m.

Desuden kan du møde forfatter Birgitte Husted Bendtsen, der sælger og signerer sine to fremragende bøger “Storkenæb – bogen om Geranium” og “Phlox – bogen om floks til haven” samt Birgitte Svennevig med sin smukke og uddybende bog “Gamle Danske Frugtsorter”.

Programmet ser således ud:

10.30: Praktisk Økologi: Den økologiske Have
11.00: Forfatter Birgitte Husted Bendtsen: Storkenæb i haven – hvilke typer hvor?
11.30: Staudefeen/Marlene: Hvordan laver du et nyt staudebed (for nybegynderen)?
12.30: Birgitte Hasholt: Haven, drivhuset og høns og geder til husbehov
13.15: Janne Fuglsang og Helle Nørby: Sammenhæng i haven
14.30: Jens Juul: Kompost i stedet for CO2-tung kunstgødning – hvordan man klarer sig uden pesticider
15.00: Psykolog Anne Dorthe Hasholt: Introduktion til mindfulness i haven inklusiv en kort øvelse

Venlig hilsen

Helle Nørby

Recommended Posts

2 Comments

 1. Kære Helle. Hyggeligt at hilse på dig til havedagen og rigtig hyggeligt at besøge dit værksted og finde den helt rigtige sten med den helt rigtige frø. Nu ligger han lunt og godt i drivhuset og vi nyder hinandens selskab. Håber at udvide bestanden af sten hen af vejen ;o)

  Jeg har skrevet lidt om det her:
  http://frufriisfroebo.blogspot.dk/2012/09/havegaver.html

  Mange havehilsner fra fru friis :o)

  • Kære Fru Friis.
   Ja rigtig hyggeligt at hilse på dig -jeg vidste bare ikke du var Fru Friis:) Jeg har kun læst dine kommentare rundt omkring, men aldrig set dig “live” kan da godt huske nu, at du skrev på Susans blog “Mylovinghomeandgarden” at du ønskede dig en frøsten:) Godt du fandt den!Ja de sten har med at formerer sig -hører jeg;)
   Nu vil jeg ind og kikke på din blog og se hvad du har skrevet -og så må jeg se at blive blive bedre til at komme rundt i blog-verdenen.
   kærlig hilsen Helle


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *