Vandspejl_kobber_40x40x3cm_guldsmede

Kom til havedage på Caroline Mathildestiens Planteskole i den kommende weekend.

Sammen med Staudefeen, Havegalleriet og selvfølgelig Caroline Mathildestiens Planteskole inviterer jeg til en hyggelig haveweekend.

Det er ikke en stor forkromet slotsmesse, men et intimt arrangement hvor vi, da vi sammensatte programmet, gik efter at lave et arrangement med nærvær, gode lødige produkter – både mht. planter og havetilbehør, dygtige fagfolk, der kan give dig god vejledning om det de sælger, samt godt selskab i de smukke omgivelser på planteskolen.

Udsmykningssten, vandspejl og andet Botanisk Brugskunst

Jeg medbringer et godt udvalg af både udsmykningssten, vandspejl og andet Botanisk Brugskunst.

Du kan nu også få vandspejlsbassinerne med kobberbakker.

Målene er de samme som zinkbakkerne (40×30, 40×40 og 40x60cm  60x60cm fås på bestilling)

Kobberet giver mere varme til de blågrønne farver, og det er jo fuldstændigt en smagssag, hvad du foretrækker.

Jeg selv er blevet ret vild med kobberet, både som nyt og blankt, men så sandelig også når det patinere, hvor der trækker irgrønne farver frem, der matcher farverne på kaklerne.

Kobber er, som jeg før har skrevet, et eksklusivt og småpebret materiale, men jeg synes det er alle pengene værd. Vandspejl med kobberbakker ligger ikke i min shop endnu, men du kan bestille dem ved at sende mig en mail, eller bestille det over shoppen og skrive i notatfeltet at du ønsker en kobberbakke.

Priser på vandspejl i kobberbakker:
30x40cm: Kr. 1.875,-
40x40cm: Kr. 2.100,-
40x60cm: Kr. 2.950,-

Chaussesten

Jeg har lige taget de her sten ud af ovnen.

Det er det lille chaussestensformat – 9,5×9,5cm med de kendte motiver, men med en blank blålig/grønlig bundglasur. De ligger heller ikke i shoppen endnu, så dem skal du også bestille ved at sende mig en mail.

De kommer også med til Vedbæk – hvis der er flere tilbage. Jeg tager naturligvis bestillinger med til Caroline Mathildestiens planteskole, så vil du sikre dig en bestemt sten eller vandspejl, så er det en god ide at bestille nu, og afhente det i Vedbæk. Bestil i shop eller send mig en mail mail@byhellenoerby.com.

Mange venlige hilsner fra

Helle

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *