– og jeg har skvalderkål på hylderne…

Vil du se min have, så er du velkommen i weekenden.

Lørdag d. 25/8 og søndag d. 26/8 begge dage fra kl. 11-16.

Er du nysgerrige efter at vide hvorfor jeg pludselig er begyndt at tegne skvalderkål, så læs med her. Hvis ikke, springer du bare ned i bunden af nyhedsbrevet, til flere facts om weekendens arrangement.

Vil du helst være fri for skvalderkål og andet ukrudt i belægningen, har jeg naturligvis hylderne tæt pakket med sten med alle mulige andre motiver. Der er også en del andre nyheder.

Lodtrækning om en sten i chaussestensformat

Køber du sten af mig i weekenden, deltager du samtidig i lodtrækningen om en valgfri sten i chaussestensformat. Vinderen får direkte besked, og jeg giver også besked i det næste nyhedsbrev.

K+K+K

Hjemmebagt Kage + gourmet Kaffe + hånddrejet porcelæns Kop for 99,-

Har du lyst til en kop kaffe under havebesøget, servere vi en rigtig god kop kaffe med hjemmebagt kage til. Kaffen serveres i mine hånddrejede unikke porcelænskopper.

Når du har drukket kaffen, er koppen din til evigt eje.

Mine kopper koster normalt mellem 150 og 200,- men i weekenden har du mulighed for at prøve hvor dejligt en kop kaffe smager når den drikkes af en smuk kop. Jeg synes kaffe smager af den kop den serveres i – jo smukkere kop – jo bedre kaffe. (Det er 3. gang jeg servere K+K+K, når jeg holder åben/ have og værksted, og mange er faktisk begyndt at samle på kopperne.

Ses vi i min have?

Lørdag d. 25/8 og søndag d. 26/8 begge dage fra kl. 11-16.

Rådvedvej 88, 8700 Horsens.

Venlig hilsen

Helle Nørby

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *