På fredag pakker jeg min gamle Volvo med udsmykningsstensten og andre lækkerier og kører til Skælskør for igen i år at deltage i Helleborus-festivalen.

Det er næsten blevet en tradition. Jeg veksler ellers lidt mellem de forskellige haveudstillinger, men jeg synes det er sådan et hyggeligt arrangement, så det vil jeg ikke undvære.

Helleborus Festival i den kommende weekend

16/3 -17/3 begge dage kl. 10-16
Fornetoftevej 10, Stignæs, 4230 Skælskør.

Jeg har, som altid, lidt af hvert med, men i år også noget nyt: Nogle små vaser jeg kalder Helleborus-stilke. I skrivende stund er jeg ved at brænde dem, og de er vel omk. 750 grader varme lige nu. Derfor kan jeg ikke vise dig et foto, men jeg tror de bliver rigtig gode, og jeg glæder mig til at præsentere dem for første gang og høre reaktionerne på dem!

Hør også inspirende foredrag

I år er det Stig Lauritzen fra Paradehuset, der åbner ballet med et inspirerende foredrag. Læs mere her.

Du vil bl.a. også kunne møde blomsterdekoratør Claus Pedersen (efter min mening en af landets dygtigste) fra Munkhus Blomster og Binderi. Haveselskabet sælger kaffe og kage og fortæller naturligvis om Haveselskabet.

Ses vi?

/Helle

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *