Jeg får mange sjove opgaver af mine kunder: Jeg fik en henvendelse fra Connie hvis mand fyldte rundt. I gave skulle han have en geocatching og en udsmykningssten.

Jeg måtte i gang med lidt googleri og fandt ud af at geocatching er en slags avanceret skattejagt med GPS.

Ideen med gaven var at fødselaren skulle ud på en geocatching-jagt og endte så, via de forskellige poster, på det lokale postkontor, hvor han kunne afhente sin gave, som jeg havde afsendt så det passede med dagen -god timing og super god idé!

Stenen var dekoreret med geocatching-symbolet og hans navn og fødselsdag.

Min have lige nu

Du får også lige et par stemningsbilleder fra min have. De dejlige bourgognefarvede tulipaner er klassikeren “queen of night”.

Navnepinde

Navnepindene herunder er dem du måske så nævnt i JyllandsPosten i søndags.

Recommended Posts

5 Comments

 1. Kære Helle.

  Du får godt nok lavet mange forskellige motiver på dine sten – det er da heldigt, at du er så god til at tegne 😉

  Dine planteskilte har jeg elsket, siden jeg fik dem i 2005. De er suveræne og holder for evigt, og smukkere finder man nok ikke 🙂

  Rigtig dejlig dag 🙂

  Kh. Marlene

 2. Glemte at skrive, at det ser smukt ud med dine tulipaner. Queen of the Night var den første sort, jeg købte til min tidligere have (i 1998), og jeg har faktisk ikke haft den siden. Må se at få købt nogle i efteråret 🙂

 3. Ja det er en skøn tulipan, og nu matcher den farven på geranium phaeum -sjovt og fint!
  Dejligt du stadig er glad for mine navneskilte:)
  Jeg får rigtig mange sjove opgaver. Jeg er ved at lave en kat á la Jørgen Clevin, altså sådan en meget enkelt kat nærmest et piktogram. Det er til et gravsted. Faktisk laver jeg en del små sten til gravsteder. Det er smukt at lægge, og jeg tror mange gerne vil lægge sådan en, fordi de ikke får lagt blomster på graven så ofte. kh Helle

  • Nå ja, det var da en god idé. Det har jeg faktisk slet ikke tænkt på – at stenene ville være ideelle til gravsteder. Så lægger de dem sammen med granitsten?

 4. Ja, tit bliver udsmykningsstenene nedlagt i en etableret chausset-stensbelægning. Eller også bliver de lidt større udsmykningssten brugt som trædesten. Begge dele er fint.


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *