På torsdag indvies min hidtil største udsmykningsopgave “Klogetrappen” på Tistrup skole ved Varde.Det er et projekt jeg har arbejdet på det sidste år og forinden har skolen brugt to år på at søge fondsmidler til at realisere det.

Klogetrappen er en 7m i diameter rund trappepyramide med 7 trin. Jeg har lavet 250 udsmykningssten med tal, bogstaver, dyr geometriske figurer, ugedage, årstider ,måneder osv osv..

Klogetrappen er en kunstinstallation, som børnenes kan bevæge sig rundt på  og med hele kroppen og alle sanser lege sig til læring.

I skrivende stund er den endnu ikke helt færdig, men her kan du se trappen under opbygningen.

Indvielsestalen holdes af kulturminister Marianne Jelved ligesom hjerneforsker Ann E. Knudsen vil tale om børns tilgang til læring via bevægelse og leg.

Du er også inviteret
Jeg er glad og stolt over at det lykkedes os at få projektet realiseret, og jeg kan se, at det bliver SÅ godt. Det ville glæder mig umådeligt meget hvis du har tid og lyst til at fejre dagen sammen med mig!

Ja ok, Tistrup ligger langt væk for de fleste, men helt ærlig når Marianne Jelved kan komme helt til Tistrup, så kan du da også 🙂

Dato: Torsdag den 28/5 kl 17. Sten ultiarealet ved Tistrup Skole, Lærkevej 12, 6862 Tistrup.

Venlig hilsen

Helle

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *