Her i Lundumskov hvor jeg bor, breder julestemningen sig – både på værkstedet og i stuerne. Jeg glæder mig til et par uger med langsommelighed og ro.

For mig er juledagene ensbetydende med ild i brændeovnen, god te i koppen og en rigtig god roman mellem hænderne. Der ligger som reglen et par stykker under juletræet, men jeg vil nu alligevel gardere mig med et par ekstra fra biblioteket.

I aften skal jeg have klaret de absolut sidste julegaver. Heldigvis kan jeg sidde ved mit skrivebord og købe ind. Det er altså skønt, for selvom jeg faktisk synes det er hyggeligt med en bytur op til jul, så kan jeg ikke se det charmerende i de alenlange køer ved kasseapparaterne.

Julegaver købes online

Mangler du at købe de sidste julegaver har jeg her et par julegodbidder fra min shop, som måske kan inspirere dig. Du kan stadig kan nå at bestille – og jeg lover dig: du skal IKKE stå i kø ved kassen!

Mejsekugle-tage
Mine mejsekugletage er vinterens bestseller i min lille butik! Jeg har hængt nogle stykker op i mit lille paradisæbletræ uden for mit køkkenvindue, og det ser så sandelig også fint ud med tagene hængende i de nøgne grene.

Jeg pakker dem i mine specialdesignede æsker og lægger et par mejsekugler ved, så kan man straks tage dem i brug og servere fuglenes mad på et ”sølvfad”. Der følger selvfølgelig også et ophæng med.

Foto: Kim Ahm

Du kan vælge mellem guldsmede, blomster, prikker eller sommerfugle.

Fuglefoderhuse
Fuglefoderhuset  er et stykke smukt og gedigent kunsthåndværk, der vil berige din have med et rigere fugleliv. Læs mere om fuglefoderhusene her.

En super julegaveidé til den passionerede fugleelsker med næse for smukt kunsthåndværk.

Foto: Kim Ahm

Udover tage med sommerfugle og guldsmede har jeg også et par enkle tage med mariehøns, prikker og blomster. Er du nysgerrig efter at se disse varianter, så giv mig et praj så sender jeg gerne et foto.

Unika fuglefoderhuset fås også i en stander udgave. Heldigvis er jorden endnu ikke bundfrossen, så standeren kan med lethed bankes ned i jorden.

Foto: Kim Ahm

Juletilbuden dejlig gave (måske til dig selv…)

Det skønne ved levende lys er det smukke spil og gyldne skær det kaster over omgivelserne. Det er dét jeg har haft for øje, da jeg udviklede mine porcelæns-lanterner.

Lanterner med swarowsky krystaller til at hænge op
I ophænget har jeg monteret swarowsky krystaller. De funkler og glitre, når lanternen er tændt og når solens stråler rammer dem. Du kan hænge dem i en vindueskarm, i døråbningen til en bred dør, eller ned fra loftet. Eller udenfor hvor de kan hænge og byde velkommen.

Tilbud der gælder til mandag kl. 24:  225,- pr stk. 3 stk.  575,- + porto.
Pris er derefter 250,- pr stk. og 3 stk. for 650,-

Lanterner til bordet
Ved du ikke lige hvor du skal hænge dem, kan vælge ”bord-modellen” men så må du undvære swarowsky krystallerne, og i stedet nyde porcelænets sprøde transparens, som tillader lyset at skinne smukt og blødt igennem.

Du kan vælge i mellem en i skøn klassisk hvid, sart lys turkis eller varm lys gylden.

Juleprisen på bordmodellen er 125,- pr stk. og 3 stk. for 325,- + porto indtil mandag kl. 24, så er prisen igen 150,- pr stk. og 3 stk. for 400,- + porto.

Jeg pakker dem ind enkeltvis i mine smukke æsker, som både beskytter dem under transporten så de kommer sikkert frem og så tar´de sig godt ud som gave. Du kan bestille lanternerne lige her.

Gavekort
Har jeg forvirret dig med al for mange valgmuligheder, eller er du i tvivl om hvad den rigtige gave er, kan du vælge at give et ”gave-kakkel-kort”.

Et gavekort fra By Helle Nørby er en smuk håndlavet kakkel. Jeg skriver på det med en sprittush, og når gavekortet er indløst, kan modtageren ”spritte tushen af” og bruge kaklen eksempelvis som bordskåner.

 

Du kan stadig nå at bestille julegaver i min shop. Sidste frist for bestillinger er onsdag d. 21/12  jeg vil gerne shoppe de sidste julegaver nu

Venlig hilsen

Helle Nørby

Recommended Posts

2 Comments

  1. Suk ja, man kan hurtigt blive fristet – du har de smukkeste og mest unikke ting.

    Der er flere i min familie, der bliver glade for de fugletage juleaften 😉

    Kh. Marlene

    • Kære Marlene! Ja, de er ret gode de dér tage, går lidt og pønser på andre dekorationer også! Jeg tror de ligger under en hel del juletræer i år;) de går som “varmt brød” kærlig hilsen Helle


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *