Jeg har netop afsluttet endnu en dejlig opgave.

Grete og Knud havde for et par år siden købt nogle smukke kakler i Frankrig, til at sætte op på kanten af deres spejlbassin. Og så kom frosten….. Ej ej! Kaklerne var velegnede til det milde franske klima, men 2 vintre med ned minus 20 grader, var mere end de kunne klare -kaklerne altså.

Frostsikre kakler

Derfor fik jeg opgaven at fremstille nye kakler til frisen – som skulle være garanteret frostsikre. Piece of cake! Alle mine kakler og udsmykningssten er frostsikre, det har jeg Teknologisk Instituts ord for;)

Så det var det mindste af det, og jeg kunne fokusere på det æstetiske. De valgte en smuk transparent lys blå glasur som grundfarve. Dekorationerne skulle naturligvis relatere sig til vandet. Guldsmede, fisk, sommerfugle og en enkelt søstjerne.

 

Jeg synes frisen blev rigtig vellykket -smuk og poetisk!

Recommended Posts

4 Comments

 1. SKRIG!!!! Hvor ser det godt ud 🙂 Altså, jeg bliver ustandseligt fristet af dine forskellige projekter! Det er lige før, at man planlægger efter, hvor dine sten kan bruges!!!

  God weekend 🙂

  Kh. Marlene

 2. Jamen altså TAK Marlene! Jeg får næsten lidt røde kinder af rosen:)

 3. Jeg må give staudefeen ret… det ser helt fantatisk ud… jeg har dig og dine sten in mente til vores næste projekte, – eller finder på noget blot fordi jeg vil have det hjem til mig også:))

  Skab en skøn uge:) Susanne

 4. Hej Susanne, tak for din kommentar. Det glæder mig du kan lide det!
  Jeg er spændt på at høre hvad du finder på!
  Mange venlige hilsner fra Helle


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *