Nu må jeg snart have en havelåge, så jeg kan slå den op. I den kommende weekend inviterer jeg indenfor i både have og værksted.

Lørdag d. 24 og søndag d. 25 august kl. 11-16.

Rådvedvej 88, Lundumskov, 8700 Horsens

– Og hvad kan jeg så friste med…?

Jo, udover mine udsmykningssten, som du sikkert allerede kender, har jeg lavet nogle 14x21cm og 20x20cm udsmykningssten med vandspejl i.

Sten med vandspej

Her kan samle sig lidt regnvand – hvis altså ikke du selv går forbi med vandkanden. Vandet laver smukke reflekser og giver vand til forbipasserende guldsmede og andre insekter.

De kan lægges ned i belægningen, præcis som mine ”almindelige” udsmykningssten, men jeg har helglaseret dem –dvs. at de lodrette flader er glaseret, så du også kan stille dem oven på belægningen. (uden at lerets hvid grå farve er at se nederst på stenen)

Jeg har også nogle nye fine skåle med ynglingsmotivet – guldsmede.

Skåle med guldsmede

Ja, og så er der naturligvis også  alt muligt andet at se på både i butikken og haven.

Min have

Som sædvanligt kan du nyde en kop gourmet kaffe af mine porcelænskaffekopper – dertil et lækkert stykke hjemmebagt kage. Lige nu går overvejelserne på, om det mon skal være den gode lagkage med røde bær eller en chokolademættet kage med blåbær. Kom og smag resultatet i weekenden!

kaffe-kage-krus

Haven står i efterårs flor, ret smukt synes jeg.

Min have

Spejlbassiner Mix´n match

Mine spejlbassiner er et hit, som jeg skrev i sidste nyhedsbrev. Jeg har lige talt med zinkbakken.dk, som fremstiller bakkerne til mig. De lover at sende alt det de kan nå inden weekenden, for jeg har kun ganske få bakker på lager, men heldigvis mange kakler at vælge imellem.

Hvis du vil sikre dig at få et spejlbassin med hjem, så vil jeg anbefale at du kommer tidligt – du kan også reservere det allerede nu. Skriv til mig på mail@byhellenoerby.com eller ring på 50919593.

spejlbassin

Jeg laver dem (foreløbigt) i 4 størrelser fra 30x40cm, 40x40cm, 40x60cm og 60x60cm, men kan naturligvis også lave dem på mål efter dit ønske. (Lige nu har jeg en bestilling på et lille bitte et, på 20x30cm, det skal stå på en lille terrasse)

Du kan  købe spejlbassinerne i min shop her. Der er ca. 14 dages leveringstid.

byhellenoerby-have3

Håber vi ses.

Venlig hilsen

Helle Nørby

 

Recommended Posts

1 Comments

  1. Er da lidt spændt på om der også kommer geocaching besøg, har opslået dit arr. På div. Geosite på FB .. 🙂 håber du får en dejlig weekend. Mvh. Conni Thiim


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *