I dagene 20 -22 maj deltager jeg på Ledreborg livsstilsmesse, alle dage fra kl. 10-18. læs mere her: www.ledreborglivsstil.dk.

Fuglefoderhus

I samarbejde med en pilefletter har jeg udviklet Unika fuglefoderhuset. Vi har forenet keramikkens styrke med pilens naturlige udtryk og skabt et smukt fuglefoderhus med lang holdbarhed. Kort og godt: Et gedigent og smukt stykke kunsthåndværk der falder smukt og naturligt ind i omgivelserne.

Introduktionspris i maj og juni

Du kan sikre dig et Unika fuglefoderhus til introduktionsprisen på 1450,-  + fragt ved at sende mig en mail her: mail@byhellenoerby.com.

Ved køb af udsmykningssten sammen med Unika fuglefoderhus, gives i maj og juni 25% rabat på udsmykningsstenene.

Her ser du et snapshot af det allerførste hus, jeg synes det er blevet SÅ fint. Det kommer også som  ”hænger” altså med et reb i stedet for en stang, så du kan hænge det i f.eks. et træ.

Selvfølgelig matcher huset mine udsmykningssten og fuglebade, og er et smukt og naturligt supplement til dig, der allerede har mine udsmykningssten nedlagt i terrassen.

Du kan læse med om Unika fuglefoderhuset her

Ledreborg slot

Kommer du forbi Ledreborg i weekenden, kan du købe et Unika fuglefoderhus til introduktionsprisen på 1450,-  og spare fragten.

Ved køb af udsmykningssten sammen med Unika fuglefoderhus, gives 25% rabat på udsmykningsstenene.

Jeg medbringer naturligvis et bredt udvalg af bl.a. mine udsmykningssten. Jeg har her i løbet af foråret arbejdet med nogle nye motiver som jeg glæder mig til at vise for første gang.

Jeg deler stand med MP-Havedesign. Udover at skrive artikler til haveblade er Marie-Louise også forfatter af den skønne havebog: “Den frodige have”. Men det er ikke det hele: Marie-Louise tegner også haveplaner og ikke mindst har hun den lækreste shop med skønne ting til dig og din have. Se bare her: www.mphavedesign.dk

Desuden er Marie-Louise en inspirerende samarbejdspartner og et dejligt menneske, så alt i alt glæder jeg mig til at dele stand med hende og introducere mine kunder for hende og hendes lækkerier. Du finder os på standplads p26 og p27

Bloggen

Som du måske har opdaget har jeg fået mig en blog. Kik her. Du må meget gerne kommentere eller stille spørgsmål til mig på bloggen, jo mere trafik jo sjovere!

Besøg værkstedet

Du er som altid velkommen til at besøge mig på værkstedet, bare du ringer først, så du ikke kører forgæves.

Har du spørgsmål om mine udsmykningssten eller kan du ikke leve uden én så send mig en mail mail@byhellenoerby.com. ring mig op på 50919593 eller brug bestillingsformularen her.

Du kan også kikke forbi shoppen i cyperspace, hvor du let og sikkert kan købe udsmykningssten.

Venlig hilsen

Helle Nørby

Ps. Du kan læse mere om Livstilsmessen på Ledreborg her:

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *