I dag starter et nyt liv for mig…..ja, det er måske så meget sagt –trods alt!
Men jeg har længe gået med en klump i maven – lad os kalde det ved rette navn: En blog i maven. Så har jeg spekuleret på, hvad jeg nu vil blogge om…

Min have og min keramik

Jeg elsker at skrive, og beskrive det der optager mig mest: min have og min keramik. (rækkefølgen er jeg i tvivl om!) Så er der selvfølgelig også alt det mere private, mine 3 dejlige piger, min mand, min passion for Latinamerika, men det er nu ikke det jeg i første omgang tænker jeg vil blogge om.

På min blog vil jeg skrive om hvad jeg er i gang med på værkstedet, hvilke spændende projekter jeg arbejder med og hvilke nye ideer jeg pønser på. Jeg vil også fortælle om hvad der sker i min have, hvad der optager mig hvordan jeg henter inspiration i den osv osv.

I dialog

Men mest af alt så vil jeg jo rigtig gerne i dialog med dig, der har de samme interesser. Om din have hvordan du indretter den, hvad du gør for at give den dit personlige præg.

Måske står du og mangler noget som jeg kunne hjælpe med at udvikle. Et særligt fuglebad, en fontaine, en udsmykningssten med et særligt motiv.

Det bliver sjovt det her –jeg glæder mig!

Venlig hilsen

Helle Nørby
Keramiker

Recommended Posts

6 Comments

 1. Kære Helle.

  Tillykke med din fine blog 🙂

  Jeg glæder mig til at følge den.

  Kh. Marlene

  • Kære Marlene, tak for det.
   Dejligt du synes den er fin, jeg synes også den har fået et godt look!
   Kh Helle

 2. Kære Helle

  Tillykke med din nye status som Blogger. Det bliver skønt at kunne følge dig i både ord og billeder i haven.
  Jeg glæder mig også til at se, hvor opfindsomme dine kunder er mht. belægningsstenene. God idé med svalerne i muren.

  Knus fra Marie-Louise

  • Kære Marie-Louise.
   Tak for det! Ja det er nemlig sjovt at se hvordan stenene kan bruges, ofte har jeg jo slet ikke tænkt på de løsninger mine kunder finder på. Du har da også brugt nogle af mine sten på en fin og spændende måde -jeg glæder mig til et foto:) Kærlig hilsen Helle

 3. Kære Helle
  Tillykke tillykke med din nye blog. Hvor vildt at du du bare sådan hiver en blog ud af maven og laver den om til en fin havesten og så er den ovenikøbet at finde i cyber space.
  Knus fra Lotte

  • Kære Lotte, det er da det rene magi -ikke? Lige nu har jeg hevet 12 stk 30×30 sten ud af maven… til et solur til Søvind Skole.
   kærlig hilsen Helle


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *