Højtid, påske, familiefrokost og måske tid til en tur i haven.

Op til jul ”opfandt” jeg en kobberbakke med kakler i.
Du læste muligvis om det i mit sidste nyhedsbrev. Kobberbakkerne gik som varmt brød, ja jeg fik rygende travlt og måtte vride armen om på mine unger, (læs: store teenagepiger, der har noget meget vigtigere at lave end at pakke snesevis af kobberbakker med fem kakler i hver) for at få ekspederet alle ordre inden jul.

Nu har jeg lavet en ny version – en påske/ forårsudgave med lyseblå kakler, og en lille dunet gæslingekvist som dekoration.

kobberbakke-lysblaa

En lille buket forårsblomster, et lys og måske et par æg og du har verdens hurtigste og nemmeste pynt til påskebordet. Og helt ærligt så kan jeg faktisk bedst lide det meget enkle og lidt underspillede ”højtidspynt”.

Prisen på kobberbakken med de fire kakler er 745,- du kan købe den i min shop lige her

Ekstra kakkel med guldsmede motiv

Du kan vælge at tilkøbe en kakkel med guldsmed, så du kan udskifte gæsligekvisten senere på sæsonen. Dette skriver du i beskedfeltet i shoppen, når du bestiller din kobberbakke.

Kobberbakke lys blå med motiv

Prisen for en ekstra kakkel med guldsmed er 250,-

Vælg mellem 3 farver

Udover den lyseblå udgave, kan du også vælge imellem mørkeblå og grøn.

Kobberbakke med grønne kakler

Kobberbakke med mørkeblå kakler

Du finder kobberbakkerne lige her i min shop.

Kakler uden bakke

Hvis du er en af de mange, der købte en kobberbakke op til jul med enten græsgrønne eller himmelblå kakler, og er du vild med de lyseblå kakler, kan du nøjes med at købe kaklerne, så har du et sæt at skifte med.

Prisen på de fire kakler uden kobberbakken er 450,- Når du har valgt hvilken farve du vil have, skriver du i beskedfeltet i shoppen, at du kun ønsker kaklerne – husk at skrive om du også vil have guldsmedekaklen med til 250,- ekstra.

Patineret eller blankt look

Jeg tror vi er mange, der har forelsket os i det smukke kobber.
Jeg har diskuteret med mig selv, hvorvidt jeg bedst kan lide, når det står blankt og højpoleret eller når det er anløben og er blevet patineret.

Begge dele er smukt, men jeg ved, at den patinerede udgave vil vinde hos mig – ganske simpelt fordi jeg ikke får pudset det, og jeg synes helt sikkert også, der kommer noget blødt og hyggeligt over kobberet når det patinerer, og så er jeg så nørdet, at jeg kan falde i svime over alle de fine nuancer og mønstre, der opstår i kobberet, når det patinerer.

Så min konklusion er: Puds hvis du gider og lad være, hvis du hellere vil bruge tiden på at drikke en kop kaffe eller rode i haven – begge dele er smukt!

Begrænset antal – jeg har kun 10

Igen har jeg kun fremstillet et meget begrænset antal, så vil du sikre dig en kobberbakke til påskebordet, skal du være hurtig på tastaturet.

Jeg har lynende travlt med et par store udsmykningsopgaver som jeg skal aflevere her i foråret, det er jo en helt anden historie, men det er årsagen til at jeg kun har nået at lave kakler til så få bakker. Hvis du vil følge med i hvordan mine udsmykningsopgaver skrider frem, kan du følge mig på facebook hvor jeg jævnligt lægger fotos op efterhånden som processen skrider frem

Følg By Helle Nørby på Facebook

Besøg værkstedet og butikken

Du er som altid, velkommen til at besøge mig på værkstedet, bare du ringer først, så du ikke kører forgæves. Jeg hjemme det meste af påsken.

Ring mig op på 50919593 eller send en mail mail@byhellenoerby.com.

Du kan også kikke forbi shoppen i cyperspace, hvor du let og sikkert kan købe botanisk brugskunst og gavekort.

Påskehilsner fra

Helle

P.s: De små porcelænslanterner som du kan se på nogle af billederne,  anvender jeg også  til små buketter, du kan købe dem her.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *