Kakler til snedkerkøkken i Søvind

På et gammelt husmandssted, hvor man ville være tro mod husets ånd og bygnings-år, faldt valget på et specialdesignet snedker-køkken, da køkkenet skulle udskiftes. Snedkerkøkkenet blev tilpasset alle husets skæve vinkler og hjørner.

Ligesådan med kaklerne. Udover det store parti med mosaikker over komfuret, holdt i grønne nuancer og cremehvid -afstemt efter farven på lågerne, valgte mine kunder også at lægge kakler på bordpladen i hjørnet ved komfuret. Det er smart at have kakler på bordpladen ved siden af komfuret, så man altid har afsætningsplads til varme gryder ´lige ved hånden`.

Det gav mest mening at lægge kakler på bordpladen i hele hjørnet, for ikke at have for mange materialeskift, da der også skulle en stribe på foran komfuret.

Fakta

Kaklerne fremstilles i formater, farver og med motiver lige efter dit ønske. Materialet er stentøjsler, og de er frostsikre, så de kan også anvendes i udekøkkenet.

Pris på kaklerne afhænger af format, antal og eventuelle motiver.

Priseksempel: 1 m2 kakler med formatet 9,6 x 9,6 cm (10×10 cm inkl. fuge) koster 5250,- Skal du bruge mindre end 1 m2 tillægges et startgebyr på 500,- Kvadratmeterprisen bliver højere hvis kaklerne skal være mindre. Ønsker du motiver på nogle af kaklerne, beregnes det særskilt

Kaklerne er 100% håndlavede og unikke i deres udtryk, og du vil kunne opleve små variationer i farve og format. Dette giver kaklerne deres unikke og charmerende udtryk. Jeg anbefaler en fugebredde på 4 mm, som kan “absorbere” de små størrelsesforskelle

Drømmer du om unikke og helt personlige kakler til dit hjem...?

– er du velkommen til at kontakte mig!

Related Works