Køkken hos Nina

Her ser du Ninas smukke køkken. Hun har lade sig inspirere af “Køkkentet i Søvind”, som du også kan finde billeder af her på sitet. Selvom der er ligheder, er resultatet helt anderledes, da de tre formater anvendes i en helt anden sammensætning – ret flot synes jeg!

Det krævede matematisk snilde og jeg skulle holde tungen meget lige i munden da jeg skulle udregne størrelserne på formaterne så de “gik op” med hinanden så der ikke skulle laves tilskæringer ved opsætningen. Derefter skulle jeg regne ud hvor mange der skulle laves af hvert format.

VI skulle bruge:
– 680 stk bittesmå kakler (1,7×1,7cm) 
– 406 stk små kakler (4,2×4,2cm)
– 56 stk store kakler (9,6×9,6cm)

Dertil kommer, at jeg altid laver ca. 10% ekstra til disse opgaver.
Det er til dags dato den største mængde af bittesmå og små kakler jeg har brugt til en opgave – det tog laaaaang tid!!!

Bemærk, hvordan forløbet i kaklerne fortsætter ind i vindueskarmen – så fin detalje!

Fakta

Kaklerne fremstilles i formater, farver og med motiver lige efter dit ønske. Materialet er stentøjsler, og de er frostsikre, så de kan også anvendes i udekøkkenet.

Pris på kaklerne afhænger af format, antal og eventuelle motiver.

Priseksempel: 1 m2 kakler med formatet 9,6 x 9,6 cm (10×10 cm inkl. fuge) koster 6250,- Skal du bruge mindre end 1 m2 tillægges et startgebyr på 500,- Kvadratmeterprisen bliver højere hvis kaklerne skal være mindre. Ønsker du motiver på nogle af kaklerne, beregnes det særskilt

Kaklerne er 100% håndlavede og unikke i deres udtryk, og du vil kunne opleve små variationer i farve og format. Dette giver kaklerne deres unikke og charmerende udtryk. Jeg anbefaler en fugebredde på 4 mm, som kan “absorbere” de små størrelsesforskelle

Vil du vide mere?

Går du med drømme om nye kakler i køkkenet, på badeværelset eller på afsætningspladsen ved siden af komfuret kan du kontakte mig, så vi kan tale om dine ønsker og behov. Alle mine kakler specialfremstilles så de passer lige netop til din bolig.

Related Works