Køkken på det norske fjeld

Et lille, mørkt og trangt køkken blev udvidet og fik ovenlysvinduer, der lukker dagslyset ind. I forbindelse med ombygningen blev køkkenet totalrenoveret og de limefarvede kakkelpartier fik en fremtrædende rolle i familiens nye samlingssted.

Koekken_Sogndal_Norge
Koekken_Sogndal_Norge_blomst

Vil du vide mere?

Går du med drømme om nye kakler i køkkenet, på badeværelset eller på afsætningspladsen ved siden af komfuret kan du kontakte mig, så vi kan tale om dine ønsker og behov. Alle mine kakler specialfremstilles så de passer lige netop til din bolig.

Fakta

Kaklerne fremstilles i formater, farver og med motiver lige efter dit ønske. Materialet er stentøjsler, og de er frostsikre, så de kan også anvendes i udekøkkenet.

Prisen på kaklerne er afhængig af størrelse, antal og motiv.

Priseksempel: 1 m2 kakler med formatet 9,6 x 9,6 cm koster  4500,- kr. Skal du bruge mindre end 1 m2 tillægges et startgebyr på 500,- Kvadratmeterprisen bliver højere hvis kaklerne skal være mindre. Ønsker du motiver på nogle af kaklerne, beregnes de særskilt

Kaklerne er håndlavede og er derfor unikke i deres udtryk. Du vil derfor opleve variationer i farve og små udsving i formatet. Derfor anbefaler jeg en fugebredde på 4 mm som kan absorbere de eventuelle små størrelsesforskelle. Dette giver kaklerne deres unikke og charmerende udtryk.