Mine kunders behov og ønsker er en brønd, hvorfra jeg kan hive spandevis af inspiration op.

Som da jeg havde besøg af Susan og Jesper, der skulle hente nogle udsmykningssten, de havde bestilt. Jesper øjnede nogle glasurprøver jeg havde liggende og synes de var så smukke at de da måtte kunne bruges… til at lægge ned i en zinkbakke og hælde vand på.

Ideen er fantastisk

Spejlbassinerne  er en fantastisk løsning for dig, der gerne vil have lidt vand i haven, men ikke lige står på spring til at få gravet et 6 m2 stort bassin ned i haven med dertilhørende vandrensningssystem og cirkulationspumpe.

Mine små spejlbassiner er til at sætte på terrassen, på altanen, i drivhuset eller midt på græsplænen, lige som du nu er i humør til. De kan flyttes rundt efter behov, du kan tage det med i sommerhuset og de kan pakkes ned til vinter.

Jeg laver dem (foreløbigt) i 4 størrelser fra 30x40cm, 40x40cm, 40x60cm og 60x60cm, men kan naturligvis også lave dem på mål efter dit ønske.

Mix´n match

Kaklerne er i blålige og blågrønne nuancer. Og du har mulighed for selv at vælge og sammensætte kaklerne både mht. farverne og om du vil have nogle med motiver på.

Du kan købe spejlbassinerne i min shop her.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *